Twitter

Twitpic / Photo&Video

Update

Szeva new Blogom!!! Erre a váltásra lehet csak nekem volt szükségem...:) De ez a legkevesebb most...:) valahogy úgy vettem észre ez a blog praktikusabb és gyorsabban fejlődik, viszont nem kizárt részemről, hogy nem folytatom a másikat :) még véltlenül sem kizárt..Bár ebben igen csak más dolgok lesznek benne...és éppen ezért lehet ennek a linkjét kevesebbet fogjátok látni...:) :D De igérem, hogy megpróbálok minnél érdekesebb storykat és dolgokat megírni nektek :) :D ;) Egyenlőre ennyit... és nagyon örülök azoknak kik eddig is olvasták a Blogomat köszönöm a visszajelzéseket és a támogatásokat. :) nagyon jól esik. üdv. Zoli Pápá

videóim

Vissza - térve

2010.11.01. 22:57 | Zolikaee | Szólj hozzá!

Helló Mindenkinek!

Ismételten ezen a blogon aminek nagyon örülök, hiszen egyrészt ezért nem is írtam Blogot mer nem tudttam ide postolni. Másrészt meg azért mer nem sok időm volt.
Lekötött az új hobbim. ;) Hogy mi is a Hobbi??? 
Mixelgetek, letöltögetek, filmezek, Eltöltöm a szabadidőmet. 
De ha már erről beszélek akkor  mért ne Postolnám számotokra az egyik Mixem Elérhetőségét és letölthetőségét. Mivel nem pénzt akarok ebből keresni hanem kellemes perceket akarok okozni így a letöltés Teljesen Ingyenes!!! :)
www25.zippyshare.com/v/54841683/file.html 
innen letölthető!!! :) 
Arra kérek mindenkit aki persze szeretné vagy szeret ilyen dolgokkal is foglalkozni, hogy ha van Bármilyen jellegű Véleménye a zenékről , mixeimről (Nyugodttan jelezze még ha az [ + ; - ] lenne akkor is) Elérhetőségeimet tudjátok vagyis remélem. Ha nem akkor Facebook, iwiw, MSN és hasonló oldalakon de ha a Blog alá megírjátok az is jóó neekm. :) 
köszönöm 

A bejegyzés trackback címe:

https://zolikaee.blog.hu/api/trackback/id/tr972414853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása