Twitter

Twitpic / Photo&Video

Update

Szeva new Blogom!!! Erre a váltásra lehet csak nekem volt szükségem...:) De ez a legkevesebb most...:) valahogy úgy vettem észre ez a blog praktikusabb és gyorsabban fejlődik, viszont nem kizárt részemről, hogy nem folytatom a másikat :) még véltlenül sem kizárt..Bár ebben igen csak más dolgok lesznek benne...és éppen ezért lehet ennek a linkjét kevesebbet fogjátok látni...:) :D De igérem, hogy megpróbálok minnél érdekesebb storykat és dolgokat megírni nektek :) :D ;) Egyenlőre ennyit... és nagyon örülök azoknak kik eddig is olvasták a Blogomat köszönöm a visszajelzéseket és a támogatásokat. :) nagyon jól esik. üdv. Zoli Pápá

videóim

Őszinteség vagy hazugság???

2011.02.07. 20:17 | Zolikaee | Szólj hozzá!

Sziasztok!

Ismét egy érdekes témával számolhatok be nektek vagyis azoknak kiket érdekel vagy mernek szembenézni a tettekkel.

Persze ezt a témát is kicsit vissza vezetném, hiszen én is voltam fiatal.
Ami ott kezdődne, hogy idővel az ember komolyodik és ez az amit a szülők nem minden esetben vesznek észre vagy kicsit másképp gondolják a saját gyerekükről.
- És sok mindenről elgondolkodunk mi, hogy mennyi mindent láttunk az éjszakában vagy éppen a hétköznapi életben amiről a szüleink nem tudnak. De nem azért nem tudnak róla mer nem vagyunk hozzájuk őszinték, hanem mert ez nem biztos h rájuk tartozik vagy nagyobb megszorítások érhetnek ezáltal minket.
- Szóval fiatalon minden bizonnyal az emberiség nagyrésze ha nem is nagyot de egy picit biztosan bliccelt, hazudott...ez lehet nm volt nagy és egetrengető. De szerintem ez az emberek 98% -val megtörtént.
Lehet -e ezen változtatni??

Igen!!! minden bizonnyal lehet ezen változtatni, hiszen csak is úgy lehet előrébb jutni az életben, ha saját magunkal szemben változtatásokon esünk keresztül.

És mért mindenki másokban veszi észre előbb a hibákat???

- Kevesen vannak az életben kik saját magukkal szemben is elismerik a hibáikat, én személy szerint szeretem a saját hibáimat is feltüntetni magam előtt. Sőt volt rá példa, hogy leírtam magamnak egy lapra és megkerestem a megoldást, hogyan is tudnék ezeken javítani?  De szerintem ebben nincs semmi szégyelni való sőt mondhatom azt is ez segített az előre jutásban. 
Ismerek olyan embereket kik nem viselik el az őszinteséget...Idővel jöttem rá sajnos arra, vajon mért nem?? A válasz persze nem volt egy egetrengető...de egy kicsit utána jártam a személyiségeknek. És a többség azt írta, mondta, hogy ez csak is azért lehet mert ő sem őszinte. Ebben láttam valami fantáziát, majd egyetértettem ezzel a döntéssel.
Teszem fel a kérdést nektek kik olvassák:
--> Mi a jobb, ha egy Őszinte embert kapunk meg magunk mellé akár barátnak vagy főnöknek esetlek kapcsolatban partner, vagy egy olyat kapunk meg aki azt mondja amit hallani szeretnél????
Ez a kérdés igen meggondolandó...Persze most minden bizonnyal azt mondjátok, hogy az őszinte!!! Amit teljes joggal megértek. De most azon is gondolkodjatok hányan mondtátok el a másiknak ha egy kicsi problémátok is volt vele??? Ha elmondtátok hányan kezelték úgy, hogy köszönöm átölet vagy kezetrázott és azt mondta: "köszönöm, hogy szótál probálok változtatni, vagy egyetértek veled"...???
Vagy abba gondolj bele te mindezt hányszor kaptad meg a másiktól? Hányszor mondták neked, hogy figyel szerintem egy kicsit ezen változtatni kéne...

Tudom nem a legjobb érzés, ez biztos! De elmondom nektek nagyon kevés ember van kik ezt elmondják a másiknak és nyíltan kezelik...és nem sértődnek meg.
ezt 100 emberből talán ha 12-3 ember használja így a társaival szemben.
És elhihetitek, hogy sokkal jobb és kedvezőbb így azok közzé az emberek közzé oda menni kik így gondolják. Mert ha bármi baj van, ők nem csak meghallgatnak, de segítenek is!!! :)
És most szeretnék köszönetet mondani kiemelten: Briski Gábornak, és drága barátnőmnek Krisztinek és Briski Fecónak...stb.!! 

Eddig nem éreztem a fontosságát, hogy ezt megírjam de kezdek rájönni, hogy valójában mi- mit jelent. És az őszintesék Nagyon Nagyon fontos mindenki számára nem csak nekem.
De ha gondoljátok ezt levezethetitek nagyvonalakban is csak ha egy kicsit körülnéztek ....
Nem szeretek Politizálni de nézétek meg. Mi megy minden választás előtt kampányolás van, az arról szól, hogy azt mondjuk a népnek amit ők szeretnének azért , hogy ránk szavazzanak! De ha rászavaztak max a negyedét tartják be....:/

A BIZALOM és az ŐSZINTESÉG kettőse legyőz mindent ami megtámad kivülről egy kapcsolatot. Legyen az baráti, szerelmi, kolléga...stb.

Gondoljátok át TI is, hogy milyen jövőt szeretnétek saját magatoknak. :)
Egy oylat aki MÉZET mond a másik szájába vagy egy Őszinte, Megbízhatót, még akkor is ha az néha fájdalmas is lehet.?? 

Kinek tetszett a Blog tartalma ossza meg ott ahol tudja jusson el ez minnél több ember tudatába. Köszönet nektek! Köszönet Szuszkának (Debrecen) Rozália (Martonvásár) Gyöngyi (Albertirsa) Kovács Krisztina <3 (Budapest) Briski Gábor (Kápolnásnyék) Köszönet a többieknek is kik olvassák!!! :)) 
HATALMAS RESPEKT!!!! :))

Bármi kérdés felmerül tudjátok, hogy elértek!!! :))) És remélem mindenkinek tetszik az új Blogoooooom!!!! =)))))

Üdvözlettel: Zoli

"Tudatos cselekvés a célomhoz való legrövidebb eljutás..." ;))

A bejegyzés trackback címe:

https://zolikaee.blog.hu/api/trackback/id/tr442645204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása