Twitter

Twitpic / Photo&Video

Update

Szeva new Blogom!!! Erre a váltásra lehet csak nekem volt szükségem...:) De ez a legkevesebb most...:) valahogy úgy vettem észre ez a blog praktikusabb és gyorsabban fejlődik, viszont nem kizárt részemről, hogy nem folytatom a másikat :) még véltlenül sem kizárt..Bár ebben igen csak más dolgok lesznek benne...és éppen ezért lehet ennek a linkjét kevesebbet fogjátok látni...:) :D De igérem, hogy megpróbálok minnél érdekesebb storykat és dolgokat megírni nektek :) :D ;) Egyenlőre ennyit... és nagyon örülök azoknak kik eddig is olvasták a Blogomat köszönöm a visszajelzéseket és a támogatásokat. :) nagyon jól esik. üdv. Zoli Pápá

videóim

szebusztok!!! :D

2010.12.09. 10:38 | Zolikaee | Szólj hozzá!

Szeva!

Ismételten megkeresett egy nagyon kedves cég a héten, kikkel már korábban is kapcsolatban álltam. Ez nem más, mint az OVB.
Fantasztikus karrier lehetőséget nyújt és kedvező munkafeltételeket.
Bár ez most nem Budapest és nem a Szent István körút 11. és sajnos nem a Bánhidi Tamás és az a sportolói légkör….:(
De ha jól emlékszem Szabadkai Olivér nyitott irodát Győrben, de ez egy másik ahonnan most megkerestek. Ennek az irodának Osztrák vezetősége van.
Azon gondolkodom, mi lenne, ha megkeresném az Olivér féle irodát itt Győrben és ott állnék neki ennek a munkának a suli mellett és végre akkor azt csinálhatom, amit szeretnék Pénzügyi Tanácsadást. J
Motivál nagyon az ajánlat, hiszen az egyetemmel már így is tele a t…öm :@
Szeretnék olyasmit csinálni, ami érdekel is és nem csak erőltetett és kényszerített úton kell tennem….:S
Ezen elgondolkodom.
Most épp haza fele tartok mikor ezt írom bár mikor postolva lesz, akkor már a meleg ágyikómba leszek valószínű….:$

Hiszen mi mást tehetnék, itt a vonaton miközben zenét hallgatok, minthogy nekiállok egy Blogot megírni.
Én nem akarok untatni senkit de, van egy javaslatom mindenkinek az életre, csak is kizárólag azt csináljátok, amit szerettek…és még véletlenül sem azt, amire kényszerítik az embert. Bár beláthatjuk, lehet, hogy jó dologra kényszerítenek, de nem biztos, hogy Érdekel is annyira.
Megláttam az utazások jóó oldalát és az-az, hogy van idő elgondolkodni dolgokon, amire máskor nem jut idő. És ez kifejezetten tetszik is J

Kérdésem lenne mindenkihez továbbra is és kizárólag arra kérek minden egyes válaszolót, hogy erről nyíltan tegye közzé a véleményét facebook-on. Köszönöm!
a kérdés a következő lenne: Mért van az, hogy Gazdasági és Vidékfejlesztési szakon, ami elméletileg olyan szak, hogy ezzel be lehet jutni bankokba és hivatalokban dolgozni. Az-az Öltöny nyakkendő a munkaviseleti ruha. Na de a kérdés az úgy fest, hogy ezen a szakon Mért az Állattant és a Növénytant nyomják erősebben, mint amit kéne pl: Közgazdaságtan és Matek?????????
WTF ?? ha valaki tud rá NORMÁLOS magyarázatot vagy esetleg Bármilyen VÉLEMÉNYT kérem, tegye közzé Facebook-on a link alá hozzászólásban. Előre is Köszönöm mindazoknak kik ebben segítenek megoldást találni.  
És a másik ilyen kérdésem Ki szerint JÓÓ a Blognai rendszer és mért??? És ki Szerint Rossz a rendszer és Mért?????
szintén szeretném megköszönni előre is a válaszokat, véleményeket. J

és ismét egy új mix: 

http://www53.zippyshare.com/v/91305837/file.html

 kellemes időtöltést :)

A bejegyzés trackback címe:

https://zolikaee.blog.hu/api/trackback/id/tr672503936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása