Twitter

Twitpic / Photo&Video

Update

Szeva new Blogom!!! Erre a váltásra lehet csak nekem volt szükségem...:) De ez a legkevesebb most...:) valahogy úgy vettem észre ez a blog praktikusabb és gyorsabban fejlődik, viszont nem kizárt részemről, hogy nem folytatom a másikat :) még véltlenül sem kizárt..Bár ebben igen csak más dolgok lesznek benne...és éppen ezért lehet ennek a linkjét kevesebbet fogjátok látni...:) :D De igérem, hogy megpróbálok minnél érdekesebb storykat és dolgokat megírni nektek :) :D ;) Egyenlőre ennyit... és nagyon örülök azoknak kik eddig is olvasták a Blogomat köszönöm a visszajelzéseket és a támogatásokat. :) nagyon jól esik. üdv. Zoli Pápá

videóim

"Cselekedni vagy Gondolkodni....???"

2010.11.30. 18:08 | Zolikaee | Szólj hozzá!

 Helló :(

"Cselekedni vagy Gondolkodni....???"
Sok mindenbe bele gondol az emeber idővel, hogy valójában mit is kell csinálni.
De a pontos cselekvést nem tudja meghatározni mikor is kéne mindezt tennem? Szinte mindenkiben ez lapul belül...Most? vagy holnap? esetleg egy év múlva? 
Nehéz megmondani. :( 
Persze a legfontosabb és szerintem ez az emeberek 89 % -nál így van, és ez nem már mint a Céltudatosság...Hszien az emberek nagyrésze mindíg megprobál a célja iránt cselekedni és megtenni a legtöbbet.
Persze ez soha nem egyszerű hiszen a cél eléréséhez is döntéseket kell hozni és cselekedni kell, hogy valójában melyik irányban érdemes elindulni mind azért amit kitűztünk magunk elé.
 Nehéz megítélni de sajnos dönteni muszáj, hiszen a gondolkodás az idő az idő meg pénz.! 
Így ha sokat gondolkodik az ember akkor előfordulhat, hogy pénztől esik el de ha nem gonolkodunk akkor lehet a vesztünkbe rohanunk. 
De Amerikában pont ezt mondják "aki nem mer az nem is nyer" sok pénzt csak kockázattal lehet keresni. :( :) 
Mindennek van jó és rossz oldala. 
És a döntések mindenkinek a saját kezében van! 

"A világ nem lett kisebbb csak egyre Kevesebb" by: Jack Sparrow

Itten meg a mixem csodálható meg: :)
free download 
Electro_Noises :http://www9.zippyshare.com/v/67256212/file.html
Electro_Noises2: http://www20.zippyshare.com/v/37996492/file.html
Kellemes időtöltést hozzá!!! :)
goood night :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://zolikaee.blog.hu/api/trackback/id/tr982484090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása