Twitter

Twitpic / Photo&Video

Update

Szeva new Blogom!!! Erre a váltásra lehet csak nekem volt szükségem...:) De ez a legkevesebb most...:) valahogy úgy vettem észre ez a blog praktikusabb és gyorsabban fejlődik, viszont nem kizárt részemről, hogy nem folytatom a másikat :) még véltlenül sem kizárt..Bár ebben igen csak más dolgok lesznek benne...és éppen ezért lehet ennek a linkjét kevesebbet fogjátok látni...:) :D De igérem, hogy megpróbálok minnél érdekesebb storykat és dolgokat megírni nektek :) :D ;) Egyenlőre ennyit... és nagyon örülök azoknak kik eddig is olvasták a Blogomat köszönöm a visszajelzéseket és a támogatásokat. :) nagyon jól esik. üdv. Zoli Pápá

videóim

The New Blog

2011.01.28. 00:52 | Zolikaee | Szólj hozzá!

Kedves olvasók!

Ismételten visszatértem ide hozzátok tudom, hogy egy időre eltűntem….De elhihetitek, hogy voltak jobb dolgaim is, mint minden embernek.
Viszont igen érdekes témával és persze jó és rossz hírekkel térek most ide vissza hozzátok.
Első sorban végre egy sikeres, boldog jövőnek nézhetek elébe, hiszen a családi állapotom ezen túl Kapcsolatban, aminek nagyon örülök.
És remélem, még sok jót tudok majd informálni róla az idők során.! : )
Most pedig van egy Gyászolni való esemény ez sajnos a West Balkánnál történtek…. Bizonyára már mindenki hallott róla.
Mi ott is voltunk láttuk őket… nem szeretném nagyon részletezni megrázó élmény volt.
Senkinek nem kívánom. Bízok benne, hogy senkinek nem is lesz része ilyet látni. De azt biztosan állítom, hogy egy nagyon jóó Party sorozat a Noise Night Life Party!!!
De a Morrisons 2 –befejeződött be a 4 születésnap megünneplése…
És még 1x szeretnék minden egyes Január 16. Született embernek boldog születésnapot kívánni. Még akkor is ha nekünk erről kicsit más milyen emlékeink is vannak.

És nagyon örülök kinek hiányzott a blogom ez most kifejezetten Rozáliának szól!!! Tőle kaptam meg az értesítést első sorban.

És van még egy jó hírem…hamarosan egy újdonsággal tudok majd elődrukkolni.
De ezt még egyenlőre nem árulom el. = )

Remélem mindenkinek tetszik az új Blogom!!! Sok sok érdekességet tartalmaz mint pl: Twitter, Photo, Mixeim.
Bizonyára tudjátok, hogy a régi Blogomon is felvolt tüntetve a link a facebook-ról, twitteremről és a mixeimről na most megpróbáltam nektek kedveskedni és mindent elérhetővé tenni .
És egy kis betekintést kapni képekben rólam….:)))
Köszönet a kitartásért!!!
J

Várom a visszajelzéseket róla!!!!!! (BLOGOM megújulásáról)
Üdvözlettel: Zoli : ]  

A bejegyzés trackback címe:

https://zolikaee.blog.hu/api/trackback/id/tr822619630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása